ODORIZANTE

Se arată 1–12 din 15 rezultate

 • TRU FRESH ™ – ODORIZANT AMBIENTE

  10,43 lei ( TVA Incl. 12,41 lei)

  Cel mai eficient odorizant multiuz de pe piata – poate fi folosit oriunde

  Improspateaza si confera stralucire oricarei incaperi, spatiu de depozitare, dormitor, living, baie sau autovehicule – aplicatiile sunt nelimitate

  Nu este toxic

  Eficienta pana la 3 saptamani

  Eliberare progresiva a pafumului

  Nu contine aerosoli nocivi

  Este sigur pentru animalele de companie

  Design si culori atractive

  Variante de parfum: Passion fruit , Green Tea , Bamboo Lemon, Spiced Apple , Tropic Fruit , Leather , New Car , Mint , Pina Colada.

 • EKCO-CLIP

  15,99 lei ( TVA Incl. 19,03 lei)
  •  Protectie si odorizare timp de 30 de zile datorita sistemului Sealed Bristle Technology™
  •  Costuri scazute – perfect pentru un program de schimb la 30 de zile
  •  Eficienta antimicrobiala
  •  100% reciclabil
  •  Eliberare progresiva a pafumului
  •  Selectie de culori atractiva
  • Variante de parfum: Purple Berry, Green Apple, Blue Fresh, Clear Tropical Fruit, Orange Tropical Fruit, Black Mint, Blue Mango, Purple Lavender, Green Pine, Red Melon, Orange Citrus
 • REZERVA MASTERFRESH

  17,00 lei ( TVA Incl. 20,23 lei)

  MASTERFRESH – este un odorizant de aer cu cartus lichid avand o eficacitate mare.

  Este ideal daca doriti sa il utilizati în bar, hoteluri si toalete.

  Cartusul de lichid  garanteaza o odorizare constanta pentru 30-45 de zile

  AROME: lamaie, pin, hemisphere, floral, rubin, lavanda, capsuni, scortisoara

 • NEUTRAJET

  18,00 lei ( TVA Incl. 21,42 lei)

  NEUTRAJET – este un odorizant de aer,ambalat in 500ml poate fii folosit pentru neutralizarea si eliminarea mirosurilor neplacute sau pur si simplu pentru parfumarea unui mediu. Neutrajet nu acopera doar mirosurile la fel ca majoritatea odorizantelor de pe piata aceasta este special conceput pentru a capta si neutraliza complet moleculele rau mirositoare, înlocuindu-le cu un parfum delicat. Neutrajet poate fi folosit în orice mediu deoarece este eficient împotriva tuturor tipurilor de miros. Pur si simplu pulverizati pentru câteva secunde pentru a reamprospata camera în mod eficient. Neutrajet este potrivit pentru orice tip de interior s este recomandat în special pentru neutralizarea mirosurilor neplacute si împrospatare a aerului în zonele interesate, cum ar fii: bucatarii, toalete, camere de magazin, camere de schimb, sali de asteptare, case de odihna, clinici, cabinete medicale si alte medii în care este nevoie de o reamprospatare rapida si eficienta a aerului.
  Arome disponibile: floare de lotus si mosc alb.

 • AIRCONTROL SANITIZER ONE SHOT 150 ML

  18,00 lei ( TVA Incl. 21,42 lei)

  Este un produs igienizant dotat cu un sistem de dozare care o data activat permite golirea totala a recipientului. Produsul se poate folosi pentru igienizarea birourilor, rulotelor, masinilor, ambulantelor, autobuzelor, vagoanelor, bailor, bucatariilor, salilor de asteptare, cabinete medicale etc. O doza este suficienta pentru igienizarea a 75 m patrati. Pentru igienizarea aerului conditionat a masinii se pune o doza in interiorul masini cu clima pornita, se actioneaza doza se inchid usile si in cateva secunde produsul exercita actiunea sa igienizanta asupra instalatiei de clima. Pentru incaperi se inchid usile, se pune doza in mijlor, se actioneaza, se iese din incapere, se asteapta 5 minute dupa care se aeriseste incaperea. Ambalare 150 ml 

 • AIR CONTROL DEODORANT CLASIC

  21,00 lei ( TVA Incl. 24,99 lei)

  AIR CONTROL DEODORANT CLASIC – este linia cea mai raspandita de deodorante, avand 20 de arome diferite. Air control este folosit pentru a elimina mirosurile neplacute cat si pentru a parfuma efectiv fiecare tip de mediu, atat in afaceri cat si domestic. Datorita sistemului sau special de dozare rezerva tine garantat 60 de zile, programand o pulverizare la 15 minute la 12 ore/zi. Rezerva are 3000 de pulverizari si poate odoriza camere de pana la 200 mc.

  AROME: mosc alb, oriental, portocala, pepene galben, cafea, lamaie, menta, capsuni, exotic, lavanda, primavara, buchet, verbena, ceai verde, fresh linen, pin, mango, mar verde, iasomie, scortisoara, vanilie

 • AIRCONTROL SANITIZER

  21,00 lei24,00 lei

  Este potrivit pentru IGIENIZAREA încaperilor domestice si civile. Ambalare 250 ml, 500 ml.

 • AIR CONTROL PLUS

  25,00 lei ( TVA Incl. 29,75 lei)

  Este o linie de deodorante ultra concentrate. Linia este de deodorante de cea mai buna calitate. Datorita sistemului sau special de dozare rezerva tine garantat 60 de zile, programand o pulverizare la 15 minute la 12 ore/zi. Rezerva are 3000 de pulverizari si poate odoriza camere de pana la 200 mc.

 • NATURELLE

  25,00 lei ( TVA Incl. 29,75 lei)

  NATURELLE – este linia de parfumuri cu aerosoli dedicat aromaterapiei. Gratie uleiurilor esentiale naturale cu proprietati antiseptice, Naturelle este deosebit de potrivit pentru centre medicale si centre spa. Acesta este disponibil in doua arome diferite, mediteraneo si night garden. Datorita sistemului sau special de dozare rezerva tine garantat 60 de zile, programand o pulverizare la 15 minute la 12 ore/zi. Rezerva are 3000 de pulverizari si poate odoriza camere de pana la 200 mc.

 • MAGIC RELAX – DEODORANT PENTRU AMBIENTE

  29,57 lei153,00 lei

  Deodorant pentru ambiente, foarte concentrat, cu parfum floral pe baza de substante de origine naturala indicat pentru odorizarea camerelor de hotel,birourilor, localurilor publice, toaletelor etc. Parfumul sau este persistent pana la 24-48 de ore.

   

 • ODOR FRESH

  31,00 lei ( TVA Incl. 36,89 lei)

  Este un deodorant lichid pentru mediu care datorita compozitiei sale speciale are 3 actiuni: igienizant datorita continutul sau ridicat de saruri cuaternare de amoniu permite sa igienizeze mediul, neutralizeaza în mod efectiv mirosurile neplacute datorita moleculelor speciale care le absorb si le elimina si parfumul confera o ambianta placuta si relaxanta. Datorita uleiurilor esentiale si a concentratiei lor, parfumeaza in mod delicat si pentru mult timp. Ambalare 750ml.

  AROME: mosc alb, ambra.

 • REZERVA WC CONTROL

  31,00 lei ( TVA Incl. 36,89 lei)

  WC CONTROL – este un sistem complet automatizat de intretinere, igienizare si odorizare a toaletelor publice cat si private.

  Datorita formulei sale, Wc control ataca si elimina mirosurile neplacute chiar de la sursa, sistemul automat asigura pe intreaga zi o toaleta curata, fara miros si perfect igienizata. Datorita sistemului de dozare fiecare rezerva dureaza aproximativ 1 luna si are 3000 de doze, cu un interval de 15 minute de pulverizare/24 de ore sau 3 luni cu un timp de operare de 8 ore pe zi.

1 2