DETERGENTI PROFESIONALI

Se arată 1–12 din 107 rezultate

 • GREEN SPRAY 750 ML – DETERGENT MULTIUZ PENTRU GEAMURI, CRISTALE

  8,00 lei ( TVA Incl. 9,52 lei)

  GREEN SPRAY este un produs gata pentru folosinta, cu efect antistatic, ce îndeparteaza instantaneu praful, grasimea, smogul de pe geamuri, oglinzi, mobila, plastic si inox. Se usca în mod rapid, fara a lasa pete, conferind stralucire suprafetelor.

 • SATURNO PASTA CU MICROGRANULE PENTRU CURATIREA MAINILOR

  8,80 lei28,40 lei

  Pastă manuală cu abrazivi, special concepută pentru a îndepărta toate tipurile de murdărie intensă, curăță efectiv mâinile respectând echilibrul hidrolipidic normal al pielii. Conține surfactanți și săpunuri de origine naturală.

  Mod de utilizare: aplicați produsul pe mâini uscate, frecați treptat adăugând apă până când se dizolvă toată murdăria. Clătiți bine și uscați.

 • GLOSSY – DETERGENT UNIVERSAL PENTRU GEAMURI SI SUPRAFETE

  10,60 lei90,77 lei

  Produs pe baza acoolica, cu efect antistatic, indeparteaza instantaneu praful, grasimea, smogul de pe geamuri, oglinzi si plastic. Se usca rapid, fara a lasa pete, conferind stralucire suprafetelor. Parfum floral.

 • Sold out

  RAPID – DETERGENT ANTISTATIC IGIENIZANT

  11,73 lei111,11 lei

  Detergent multiuz degresant, igienizant, pe baza de alcool pentru toate suprafetele lavabile. Produsul curata in profunzime, nu necesita clatire si nu lasa urme. Nota parfum – floral.

 • BLIZ – DETERGENT DETARTRANT PENTRU UZ ZILNIC

  11,98 lei51,06 lei

  Este un detergent detartrant parfumat pe baza de acid citric, ce împrospateaza aerul încaperilor unde este folosit. Este indicat pentru curatenia zilnica a chiuvetelor, robinetelor, cazilor de baie, cabinelor de dus, suprafetelor din baie etc. Parfum citrice.

 • ANTIBACTER – DETERGENT DEZINFECTANT UNIVERSAL

  11,99 lei67,61 lei

  Detergent dezinfectant bactericid si fungicid pe baza de clorura de didecildimetilamoniu, indicat pentru curatarea si dezinfectarea tuturor suprafetelor lavabile. Gata de utilizare, incolor, inodor, cu pH moderat, potrivit pentru toate materialele si toate suprafetele lavabile. Curata, degreseaza, lustruieste si dezinfecteaza echipamente, blaturi de lucru si suprafete, printr-o simpla trecere.

 • SATURNO CREMA ALBA CU MICROGRANULE PENTRU CURATAREA MAINILOR

  12,50 lei43,50 lei

  Crema de spălare manuală cu microgranule este o cremă concentrată împotriva oricărei murdării încăpățânate. Conține abrazivi inerți micronizați și agenți tensioactivi cu origine din
  plante naturale din surse regenerabile. Lasă mâinile moi și plăcut parfumate.

 • PERFECT WC 750 ML – DETERGENT DETARTRANT PARFUMAT

  12,80 lei ( TVA Incl. 15,23 lei)

  PERFECT WC este un detergent detartrant special pentru toalete si pisoare. Fiind conceput sub forma de gel, adera în mod perfect pe suprafete, garantând astfel eliminarea depunerilor de calcar, rugina si reziduuri. Are un parfum placut ce împrospateaza ambientele. Forma flaconului si capacul dozator, ajuta produsul sa ajunga în punctele cele mai ascunse.

 • IDROALCOOL 750 ML – DETERGENT IGIENIZANT PARFUMAT PENTRU SUPRAFETE DURE

  13,19 lei ( TVA Incl. 15,70 lei)

  Igienizant pe baza de alcool , multiuz, gata de uz pentru toate suprafetele dure. Parfum de citrice sau trandafir.

 • STRIKE – DETERGENT DEGRESANT UNIVERSAL

  13,58 lei64,20 lei

  Detergent degresant universal, gata pentru folosinta, parfumat, elimina eficace si rapid mizeria de tip gras, uns, petele si mizeria dificila de pe: mese de lucru, banci, birouri, hote, cuptoare, pereti, jenti, inox si materiale plastice, lasând un parfum placut de flori citrice. STRIKE, în anumite conditii, poate fi folosit pentru decerarea pardoselelor.

 • PULICAL 1 KG – DETERGENT DETARTRANT

  13,93 lei ( TVA Incl. 16,58 lei)

  PULICAL este un detergent detartrant parfumat pe baza de acid fosforic, indicat pentru îndepartarea depozitelor calcaroase, petelor de rugina, reziduurilor de sapun si detergent. Este un produs cu o putere mare de curatare ideal pentru robinete, suprafetelor din inox, toaletelor, vestiarelor etc.

 • CLORINGEL 900 GR – DETERGENT IGIENIZANT PE BAZA DE CLOR ACTIV CONCENTRAT

  13,93 lei ( TVA Incl. 16,58 lei)

  Detergent degresant pe baza de gel ce contine clor activ concentrat si parfumat. Se utilizeaza pentru albirea si igienizarea WC-urilor si pentru toate suprafetele lavabile cum ar fi: mese de lucru, ustensile. Nota parfum – lamaie (a nu se folosi pe aluminiu).

1 2 3 4 7 8 9