IGIENA PERSONALA

Se arată toate cele 7 rezultate

 • SATURNO PASTA CU MICROGRANULE PENTRU CURATIREA MAINILOR

  8,80 lei28,40 lei

  Pastă manuală cu abrazivi, special concepută pentru a îndepărta toate tipurile de murdărie intensă, curăță efectiv mâinile respectând echilibrul hidrolipidic normal al pielii. Conține surfactanți și săpunuri de origine naturală.

  Mod de utilizare: aplicați produsul pe mâini uscate, frecați treptat adăugând apă până când se dizolvă toată murdăria. Clătiți bine și uscați.

 • SATURNO CREMA ALBA CU MICROGRANULE PENTRU CURATAREA MAINILOR

  12,50 lei43,50 lei

  Crema de spălare manuală cu microgranule este o cremă concentrată împotriva oricărei murdării încăpățânate. Conține abrazivi inerți micronizați și agenți tensioactivi cu origine din
  plante naturale din surse regenerabile. Lasă mâinile moi și plăcut parfumate.

 • OKTIMA SPECIAL V 1 LT CREMA CURATARE PENTRU VOPSELE

  14,50 lei54,00 lei

  Cremă specială cu microgranule pentru spălarea mâinilor.
  Oktima Special V este o pastă cremoasă concentrată cu abrazivi inerți micronizați, formulă specială pentru a îndepărta din mâini vopseaua, masticul, siliconii și emailurile. Utilizarea agenților tensioactivi din legume din surse regenerabile, face ca produsul să fie extrem de versatil și eficient. Lasă mâinile moi și plăcut parfumate.

 • BATIC 900 ML – GEL DE DUS

  15,20 lei ( TVA Incl. 18,09 lei)

  Gel de dus parfumat, cu ingrediente atent selectionate, potrivit pentru spalarea frecventa corpului. Proprietatile sale tonifica pielea, lasand dupa folosire o senzatie de bunastare.

 • Sold out

  EMULGEL ORANGE 1 LT GEL CU MICROGRANULE PENTRU MIZERIE DIFICILA

  26,30 lei ( TVA Incl. 31,30 lei)

  Săpun gel puternic pentru spălarea mâinilor.
  Emulgel Orange este un săpun gel puternic de spălare a mâinilor potrivit pentru îndepărtarea celei mai încăpățânate murdării din mâini. Mizeria este îndepărtată datorită combinației echilibrate
  de surfactanți de origine vegetală din surse regenerabile. Conține abraziv inerțial micronizat pentru o curățare profundă și completă, în timp ce uleiurile vegetale lasă pielea catifelată.

  Mod de utilizare: aplicați produsul pe mâini uscate, frecați treptat adăugând apă până când se dizolvă toată murdăria. Clătiți bine și uscați.

  Nu lăsați la îndemâna copiilor. Evitați contactul cu ochii.

 • MASTER ORANGE 1 LT GEL CU MICROGRANULE PENTRU MIZERIE DIFICILA

  31,38 lei ( TVA Incl. 37,34 lei)

  Master Orange pentru mizerie dificilă este un gel de spălare a mâinilor cu detergent, cu o putere de spălare mare, special conceput pentru a îndepărta cele mai rezistente murdării din mâini

 • DERMO SOFT 5 KG – SAMPON SI GEL DE DUS

  49,58 lei ( TVA Incl. 59,00 lei)

  DERMO SOFT este un sampon si gel de dus, care acționează delicat asupra pielii, asigura o curatare profunda si avand un efect emolient plăcut. Formula sa speciala conferă produsului caracteristici de igienă și dermatologice deosebite. PH-ul său, aliniat cu cel natural al epidermei, asigură o piele sănătoasă și protejata. Lasa pielea moale si parfumata placut.