LINIA AMBIENT

Se arată 1–12 din 43 de rezultate

 • GREEN SPRAY 750 ML – DETERGENT MULTIUZ PENTRU GEAMURI, CRISTALE

  8,00 lei ( TVA Incl. 9,52 lei)

  GREEN SPRAY este un produs gata pentru folosinta, cu efect antistatic, ce îndeparteaza instantaneu praful, grasimea, smogul de pe geamuri, oglinzi, mobila, plastic si inox. Se usca în mod rapid, fara a lasa pete, conferind stralucire suprafetelor.

 • GLOSSY – DETERGENT UNIVERSAL PENTRU GEAMURI SI SUPRAFETE

  10,60 lei90,77 lei

  Produs pe baza acoolica, cu efect antistatic, indeparteaza instantaneu praful, grasimea, smogul de pe geamuri, oglinzi si plastic. Se usca rapid, fara a lasa pete, conferind stralucire suprafetelor. Parfum floral.

 • Sold out

  RAPID – DETERGENT ANTISTATIC IGIENIZANT

  11,73 lei111,11 lei

  Detergent multiuz degresant, igienizant, pe baza de alcool pentru toate suprafetele lavabile. Produsul curata in profunzime, nu necesita clatire si nu lasa urme. Nota parfum – floral.

 • BLIZ – DETERGENT DETARTRANT PENTRU UZ ZILNIC

  11,98 lei51,06 lei

  Este un detergent detartrant parfumat pe baza de acid citric, ce împrospateaza aerul încaperilor unde este folosit. Este indicat pentru curatenia zilnica a chiuvetelor, robinetelor, cazilor de baie, cabinelor de dus, suprafetelor din baie etc. Parfum citrice.

 • PERFECT WC 750 ML – DETERGENT DETARTRANT PARFUMAT

  12,80 lei ( TVA Incl. 15,23 lei)

  PERFECT WC este un detergent detartrant special pentru toalete si pisoare. Fiind conceput sub forma de gel, adera în mod perfect pe suprafete, garantând astfel eliminarea depunerilor de calcar, rugina si reziduuri. Are un parfum placut ce împrospateaza ambientele. Forma flaconului si capacul dozator, ajuta produsul sa ajunga în punctele cele mai ascunse.

 • PULICAL 1 KG – DETERGENT DETARTRANT

  13,93 lei ( TVA Incl. 16,58 lei)

  PULICAL este un detergent detartrant parfumat pe baza de acid fosforic, indicat pentru îndepartarea depozitelor calcaroase, petelor de rugina, reziduurilor de sapun si detergent. Este un produs cu o putere mare de curatare ideal pentru robinete, suprafetelor din inox, toaletelor, vestiarelor etc.

 • CLORINGEL 900 GR – DETERGENT IGIENIZANT PE BAZA DE CLOR ACTIV CONCENTRAT

  13,93 lei ( TVA Incl. 16,58 lei)

  Detergent degresant pe baza de gel ce contine clor activ concentrat si parfumat. Se utilizeaza pentru albirea si igienizarea WC-urilor si pentru toate suprafetele lavabile cum ar fi: mese de lucru, ustensile. Nota parfum – lamaie (a nu se folosi pe aluminiu).

 • SHARK DISINCROSTANTE 1 KG – DETERGENT DETARTRANT

  14,90 lei ( TVA Incl. 17,73 lei)

  Detergent detartrant tamponat concentrat pe baza de acid fosforic, potrivit pentru îndepartarea depunerilor de calcar pete de rugina reziduuri de sapun si detergent. Este un produs cu o putere mare de decapare si degresare adecvat pentru curatarea obiectelor sanitare, suprafetelelor din otel inoxidabil, toaletelor, camerelor, bucatariilor, vestiarelor. Nu se foloseste pe marmura si suprafete în aluminiu. Parfum – pin mentolat.

 • ZENIT – DETERGENT CONCENTRAT UNIVERSAL

  15,48 lei127,72 lei

  Detergent concentrat, universal. Ideal pentru curatirea peretilor si pardoselilor în general, obiectelor plastice, mobilei, geamurilor etc. Este preparat special pentru împiedicarea formarii spumei, degreseaza si da stralucire fara a lasa pete. Poate fi folosit atat cu mopul cât si cu masina de spalat pardoseala, sau sub forma de spray.

 • GLOSSY FOAM 400 ML- SRAY ECOLOGIC PENTRU GEAMURI

  15,90 lei ( TVA Incl. 18,92 lei)

  Detergent spray ecologic, antistatic, igienizant, folosit pentru curatenia geamurilor, cristalelor si a tuturor suprafetelor îndepartând instantaneu praful, grasimea, smogul. Se usca rapid, fara a lasa pete, conferind stralucire suprafetelor.

 • SHARK INDUSTRIALE 1 KG – DETERGENT DETARTRANT CONCENTRAT

  17,83 lei ( TVA Incl. 21,22 lei)

  Detergent detartrant tamponat superconcentrat pe baza de acid fosforic, potrivit pentru îndepartarea depunerilor de calcar, pete de rugina, reziduuri de sapun si detergent. Este un produs cu o putere mare de decapare si degresare adecvat pentru curatarea obiectelor sanitare, suprafetelelor din otel inoxidabil, toaletelor, camerelor, bucatariilor, vestiarelor. Parfum de pin.

 • SAN 20 INODORE – DETERGENT DEZINFECTANT INODOR

  17,91 lei165,38 lei

  Dezinfectant pe baza de saruri cuaternare de amoniu cu actiune bactericida si levuricida. Gratie pH-ului sau neutru, nu ataca suprafetele si nu lasa urme. SAN 20 poate fi folosit pe suprafete în restaurante, în industria alimentara, în spitale si în orice alt loc în care se cere o actiune dezinfectanta, ca în cazul centrelor de fitness, piscine si vestiare. Absenta colorantilor si a parfumului îl recomanda îndeosebi pentru sectorul restaurantelor si industriei alimentare, prin urmare, este indicat pentru folosirea in planuri HACCP. Produs indicat pentru dezinfectarea suprafetelor de Listeria Monocytogenes.

1 2 3 4