LINIA BUCATARIE

Se arată 1–12 din 31 de rezultate

 • ANTIBACTER – DETERGENT DEZINFECTANT UNIVERSAL

  11,99 lei67,61 lei

  Detergent dezinfectant bactericid si fungicid pe baza de clorura de didecildimetilamoniu, indicat pentru curatarea si dezinfectarea tuturor suprafetelor lavabile. Gata de utilizare, incolor, inodor, cu pH moderat, potrivit pentru toate materialele si toate suprafetele lavabile. Curata, degreseaza, lustruieste si dezinfecteaza echipamente, blaturi de lucru si suprafete, printr-o simpla trecere.

 • IDROALCOOL 750 ML – DETERGENT IGIENIZANT PARFUMAT PENTRU SUPRAFETE DURE

  13,19 lei ( TVA Incl. 15,70 lei)

  Igienizant pe baza de alcool , multiuz, gata de uz pentru toate suprafetele dure. Parfum de citrice sau trandafir.

 • STRIKE – DETERGENT DEGRESANT UNIVERSAL

  13,58 lei64,20 lei

  Detergent degresant universal, gata pentru folosinta, parfumat, elimina eficace si rapid mizeria de tip gras, uns, petele si mizeria dificila de pe: mese de lucru, banci, birouri, hote, cuptoare, pereti, jenti, inox si materiale plastice, lasând un parfum placut de flori citrice. STRIKE, în anumite conditii, poate fi folosit pentru decerarea pardoselelor.

 • CLORINGEL 900 GR – DETERGENT IGIENIZANT PE BAZA DE CLOR ACTIV CONCENTRAT

  13,93 lei ( TVA Incl. 16,58 lei)

  Detergent degresant pe baza de gel ce contine clor activ concentrat si parfumat. Se utilizeaza pentru albirea si igienizarea WC-urilor si pentru toate suprafetele lavabile cum ar fi: mese de lucru, ustensile. Nota parfum – lamaie (a nu se folosi pe aluminiu).

 • OVER GRILL – DEGRESANT PENTRU PLITE, CUPTOARE SI FRITEUZE

  14,84 lei53,65 lei

  Îndeparteaza rapid depozitele de grasime coapta si alte depuneri datorate reziduurilor de mâncare de pe cuptoare, plite si gratare. Este indicat si pentru curatenia friteuzelor, hotelor, tigailor, tavilor.

 • SAN 20 INODORE – DETERGENT DEZINFECTANT INODOR

  17,91 lei165,38 lei

  Dezinfectant pe baza de saruri cuaternare de amoniu cu actiune bactericida si levuricida. Gratie pH-ului sau neutru, nu ataca suprafetele si nu lasa urme. SAN 20 poate fi folosit pe suprafete în restaurante, în industria alimentara, în spitale si în orice alt loc în care se cere o actiune dezinfectanta, ca în cazul centrelor de fitness, piscine si vestiare. Absenta colorantilor si a parfumului îl recomanda îndeosebi pentru sectorul restaurantelor si industriei alimentare, prin urmare, este indicat pentru folosirea in planuri HACCP. Produs indicat pentru dezinfectarea suprafetelor de Listeria Monocytogenes.

 • GREASE – DETERGENT DEGRESANT PENTRU SUPRAFETE DURE

  18,71 lei126,02 lei

  GREASE este un detergent degresant concentrat cu mare putere de curatare si emulsionare a grasimi. Este inodor si are spumare redusa. Elimina orice tip de grasime, uleiuri si reziduuri organice. Datorita continutului scazut de hidroxizi utilizat in dilutii de 2% se poate folosi si pentru curatarea supratefelor din aluminiu, zinc, cauciuc, suprafete emailate. GREASE este usor de clatit, confera stralucire suprafetelor si nu lasa urme.

 • SAN 20 PIN – DETERGENT DEZINFECTANT PARFUMAT

  19,33 lei81,36 lei

  Dezinfectant pe baza de saruri cuaternare de amoniu cu actiune bactericida si levuricida. Gratie pH-ului sau neutru, nu ataca suprafetele si nu lasa urme. SAN 20 poate fi folosit pe suprafete în restaurante, în industria alimentara, în spitale si în orice alt loc în care se cere o actiune dezinfectanta, ca în cazul centrelor de fitness, piscine si vestiare. SAN 20 PINO este indicat pentru dezinfectarea tuturor suprafeţele dure ca pardoseli, pereţi, suprafeţe igienico – sanitare şi toate mediile în care este nevoie de o acţiune fungicidă, bactericidă şi bacterostatică eficace, şi anume: şcoli, centre sportive, piscine, industria alimentara, creşterea animalelor etc. . Produs indicat pentru dezinfectarea suprafetelor de Listeria Monocytogenes. Parfum pin.

 • SANY GREASE 1 KG – DETERGENT DEGRESANT IGIENIZANT

  19,38 lei ( TVA Incl. 23,06 lei)

  Degresant igienizant, inodor pentru plite, cuptoare, frigidere, mese de lucru si suprafete dure prezente in industria alimentara. SANY GREASE este un detergent degresant concentrat cu mare putere de curatare si emulsionare a grasimi. Este inodor si are spumare redusa. Elimina orice tip de grasime, uleiuri si reziduuri organice.SANY GREASE este usor de clatit, confera stralucire suprafetelor si nu lasa urme. Nu se foloseste pe aluminiu.

 • OVER SH 9 – DEGRESANT SUPERCONCENTRAT PENTRU PLITE, CUPTOARE, GRATARE

  21,83 lei99,60 lei

  Indeparteaza rapid depozitele de grasime coapta si alte depuneri datorate reziduurilor de mâncare de pe cuptoare, plite si grätare. Este indicat si pentru curatenia friteuzelor, hotelor, tigailor, tavilor.

 • PIATTI EXTRA 5 KG – DETERGENT CONCENTRAT PENTRU SPALAREA MANUALA A VESELEI

  32,78 lei ( TVA Incl. 39,01 lei)

  Detergent lichid concentrat pentru spalarea manuala a veselei. Formula sa, având ph-ul neutru, previne înrosirea si iritarea pielii. Parfum de lamaie.

 • PIATTI SPECIAL 5 KG – DETERGENT CONCENTRAT PENTRU SPALAREA MANUALA A VESELEI

  41,35 lei ( TVA Incl. 49,21 lei)

  Detergent lichid concentrat pentru spalarea manuala a veselei. Formula sa, având ph-ul neutru, previne înrosirea si iritarea pielii. Parfum de lamaie.

1 2 3