LINIA INDUSTRIA ALIMENTARA
Vezi coșul “FOOD SH FOAM ACID 10 KG – DETERGENT DETARTRANT SPUMANT” a fost adăugat în coș.

Se arată toate cele 12 rezultate

 • SAN 20 INODORE – DETERGENT DEZINFECTANT INODOR

  17,91 lei165,38 lei

  Dezinfectant pe baza de saruri cuaternare de amoniu cu actiune bactericida si levuricida. Gratie pH-ului sau neutru, nu ataca suprafetele si nu lasa urme. SAN 20 poate fi folosit pe suprafete în restaurante, în industria alimentara, în spitale si în orice alt loc în care se cere o actiune dezinfectanta, ca în cazul centrelor de fitness, piscine si vestiare. Absenta colorantilor si a parfumului îl recomanda îndeosebi pentru sectorul restaurantelor si industriei alimentare, prin urmare, este indicat pentru folosirea in planuri HACCP. Produs indicat pentru dezinfectarea suprafetelor de Listeria Monocytogenes.

 • SAN 20 PIN – DETERGENT DEZINFECTANT PARFUMAT

  19,33 lei81,36 lei

  Dezinfectant pe baza de saruri cuaternare de amoniu cu actiune bactericida si levuricida. Gratie pH-ului sau neutru, nu ataca suprafetele si nu lasa urme. SAN 20 poate fi folosit pe suprafete în restaurante, în industria alimentara, în spitale si în orice alt loc în care se cere o actiune dezinfectanta, ca în cazul centrelor de fitness, piscine si vestiare. SAN 20 PINO este indicat pentru dezinfectarea tuturor suprafeţele dure ca pardoseli, pereţi, suprafeţe igienico – sanitare şi toate mediile în care este nevoie de o acţiune fungicidă, bactericidă şi bacterostatică eficace, şi anume: şcoli, centre sportive, piscine, industria alimentara, creşterea animalelor etc. . Produs indicat pentru dezinfectarea suprafetelor de Listeria Monocytogenes. Parfum pin.

 • FOOD SH 30 – 5 KG – DETERGENT ALCALIN DEGRESANT PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARA

  77,14 lei ( TVA Incl. 91,80 lei)

  FOOD SH 30 este un detergent alcalin, inodor, degresant concentrat folosit pentru indepartarea mizeriei, grasimilor de origine animala si vegetala, depunerilor alimentare cauzate de prelucrarea acestora. Este foarte indicat in industria alimentara. Foarte putemic chiar si in concentratii scazute, ofera rezultate bune chiar cu un timp de contact mic. Nu este indicat pentru aluminiu, zinc si metale usoare.

 • FOOD SH HYGIENE 10 KG – DETERGENT IGIENIZANT

  90,58 lei ( TVA Incl. 107,79 lei)

  Detergent igienizant concentrat pe baza de clorura de benzalconiu in concentratie de 4,9%. FOOD SH HYGIENE este un detergent inodor igienizant pe baza de saruri cuaternare de amoniu potrivite pentru igienizarea pardoselilor, peretilor, suprafetele de lucru, echipamente, scule si suprafetele dure, în general, orice material, abatoare, industria de prelucrare a carnii, prelucrare a produselor alimentare, produse lactate si animale. Continutul bogat de saruri cuaternare de amoniu de design nou, confera produsului ofera un excelent igienizant, eficient împotriva bacteriilor gram-pozitive, bacterii gram-negative, drojdii, mucegaiuri si ciuperci. Prezenta tensioactivi speciali, care faciliteaza îndepartarea murdariei de pe suprafete, substantele de igienizare active ajuta la patrunderea in straturile de murdarie,astfel ca asigurara un nivel ridicat de igiena.

 • FOOD SH ACID 10 KG – DETERGENT DETARTRANT ACID NESPUMANT CONCENTRAT, PENTRU SPALARI CIP

  93,73 lei ( TVA Incl. 111,54 lei)

  Detergent detartrant acid nespumant concentrat pentru spalarea Cip. FOOD SH ACID este deosebit de potrivit pentru detartrarea suprafetelor si echipamentelor din otel inoxidabil, fibra de sticla din plastic, cauciuc si sticla. Se aplica în industria bauturilor, vin si bere, în industria produselor lactate, produselor de cofetarie si conservelor, in abatoare si carmangerii, procesarea pestelui. Ideal pentru detartrarea periodica a echipamentului de muls, containerelor, rezervoarelor, pasteurizatoarelor, masinilor de spalat navete si masinilor de spalat vase industriale.

 • FOOD SH CHLOR 10 KG – DETERGENT IGIENIZANT, PE BAZA DE CLOR ACTIV, CONCENTRAT, CU ALCALINITATE RIDICATA

  100,58 lei ( TVA Incl. 119,69 lei)

  Detergent igienizant pe baza de clor activ, nespumant, concentrat, cu alcalinitate ridicata indicat pentru spalarile Cip si spalarea cu masina. Produsul poate fi folosit ca degresant, decolorant, cu efect de igienizare a suprafatelor.  FOOD SH CHLOR este utilizat pentru îndepartarea grasimi, murdariei si reziduurilor organice de proteine si grasimi, suprafete arse, echipamente de bucatarie si industria alimentara si podele, placi de taiere si echipamente de teflon, în general. Exercita o actiune de curatare excelenta, asigurarea unei masuri eficiente de prevenire împotriva diferitelor forme de micro-organisme, în toate domeniile productiei de alimente, în cazul în care se aplica sistemului HACCP, si în catering. Actiunea sa combinata permite utilizarea sa în industria de îmbuteliere.

 • FOOD SH FOAM ACID 10 KG – DETERGENT DETARTRANT SPUMANT

  103,28 lei ( TVA Incl. 122,90 lei)

  Detergent detartrant acid spumant concentrat. Produsul este potrivit pentru îndepartarea depunerilor de calcar de pe suprafete si a echipamente din abatoare, industria de prelucrare a carnii, de prelucrare a produselor alimentare, produse lactate si zootehnie. Datorita proprietatilor de spumare, este deosebit de potrivit pentru detartrarea suprafetelor verticale si echipamentelor, spuma generata de produs adera perfect pe suprafete pentru o lunga perioada de timp si ajuta la refacerea luciul original. Operatiunea de decalcifiere, în general, în industria alimentara,  are o importanta deosebita pentru ca murdaria anorganica (de obicei, cauzate de apa dura), ajuta la acumularea materiei organice, ceea ce favorizeaza dezvoltarea de micro-organisme care compromit calitatea alimentelor.

 • FOOD SH FOAM CHLOR 10 KG – DETERGENT DEGRESANT SPUMANT PE BAZA DE CLOR

  114,04 lei ( TVA Incl. 135,71 lei)

  Detergent degresant igienizant pe baza de clor activ spumant concentrat cu alcalinitate ridicata pentru spalare cu jet de presiune. FOOD SH FOAM CHLOR este un detergent spumant de mare concentratie folosit pentru îndepartarea resturilor organice si proteine, cum ar fi sânge si grasime prezente pe suprafete, podele si echipamentele abatoarelor, in industria de prelucrare a carnii, prelucrarea produselor alimentare, bauturilor , în industria prelucrarii produselor petroliere, zootehnie.

 • FOOD SH FOAM ALKALINE 10 KG – DETERGENT ALCALIN SPUMANT

  115,00 lei ( TVA Incl. 136,85 lei)

  Detergent degresant spumant concentrat cu alcalinitate ridicata. FOOD SH FOAM ALKALINE este un detergent spumant de mare concentratie folosit pentru îndepartarea resturilor organice si proteine, cum ar fi sânge si grasime prezente pe suprafete, podele si echipamentele abatoarelor, in industria de prelucrare a carnii, prelucrarea produselor alimentare, bauturilor , în industria prelucrarii produselor petroliere, zootehnie. Produsul are proprietati remarcabile de spumare, chiar mai evidente atunci când este utilizat cu sisteme corespunzatoare de spumare, este adecvat pentru tratarea suprafetelor verticale si a echipamentelor, în cazul în care operatiunea de curatare necesita un timp de contact lung între suprafata si produs.

 • FOOD SH HYDRAULIC 12 KG – DETERGENT PENTRU SPALARI CIP

  130,72 lei ( TVA Incl. 155,56 lei)

  Detergent igienizant spalarea instalatiilor alimentare. FOOD SH HYDRAULIC are o usoara alcalinitate, concentratie mare de clor-activ poate fi folosit ca degresant, igienizant în instalatii închise. Exercita o actiune de curatare excelenta, asigurarea unei masuri eficiente de prevenire împotriva diferitelor forme de micro-organisme, în toate domeniile productiei de alimente, în cazul în care se aplica sistemului HACCP, si în catering. Actiunea sa combinata permite utilizarea în special în industria de îmbuteliere.

 • ZOOTEC 2 – 12 KG – DETARTRANT PENTRU INSTALATIILE DE MULS SI ECHIPAMENTE INDUSTRIA LAPTELUI

  148,80 lei ( TVA Incl. 177,07 lei)

  Detartrant lichid concentrat pentru curatararea instalatiilor de muls si echipamente din industria laptelui. Dizolva rapid reziduurile de lapte si cazeina din lapte, facilitând îndepartarea acestora. Se limpezeste usor, nu lasa reziduuri pe suprafetele cu care vine în contact.

 • ZOOTEC 1 – 12 KG – DEGRESANT NESPUMANT PE BAZA DE CLOR PENTRU INDUSTRIA LAPTELUI

  175,27 lei ( TVA Incl. 208,57 lei)

  Degresant nespumant pe baza de clor activ pentru spalarea si igienizarea echipamentelor de muls, pasteurizare si pentru tancuri de racire.