LINIA SPALATORIE AUTO

Se arată toate cele 7 rezultate

 • AIRCONTROL SANITIZER ONE SHOT 150 ML

  18,00 lei ( TVA Incl. 21,42 lei)

  Este un produs igienizant dotat cu un sistem de dozare care o data activat permite golirea totala a recipientului. Produsul se poate folosi pentru igienizarea birourilor, rulotelor, masinilor, ambulantelor, autobuzelor, vagoanelor, bailor, bucatariilor, salilor de asteptare, cabinete medicale etc. O doza este suficienta pentru igienizarea a 75 m patrati. Pentru igienizarea aerului conditionat a masinii se pune o doza in interiorul masini cu clima pornita, se actioneaza doza se inchid usile si in cateva secunde produsul exercita actiunea sa igienizanta asupra instalatiei de clima. Pentru incaperi se inchid usile, se pune doza in mijlor, se actioneaza, se iese din incapere, se asteapta 5 minute dupa care se aeriseste incaperea. Ambalare 150 ml 

 • AIRCONTROL SANITIZER

  21,00 lei24,00 lei

  Este potrivit pentru IGIENIZAREA încaperilor domestice si civile. Ambalare 250 ml, 500 ml.

 • Sold out

  PERFECT AUTO PS 07 DETERGENT SPUMANT CU PH NEUTRU, PENTRU SPALAREA MANUALA A AUTOVEHICOLELOR

  37,81 lei69,59 lei

  Detergent spumant cu ph neutru, indicat pentru spalarea manuala a autovehicolelor. Creeaza o spuma usoara ce indeparteaza mizeria, lasand suprafetele curate si stralucitoare. Protejeaza suprafetele vopsite, cromate, partile din plastic ale masinii, datorita compusilor sai. Produsul are un parfum placut de mar.

 • Sold out

  PERFECT AUTO CA 06 – 10 KG – DETERGENT PENTRU INDEPARTAREA INSECTELOR DE PE CAROSERIE

  88,98 lei ( TVA Incl. 105,89 lei)

  Detergent special formulat pentru indepartarea insectelor si reziduurilor organice de pe caroserie, oglinzi, plastic, geamuri. Formula sa speciala, nu ataca suprafetele.

 • Sold out

  PERFECT AUTO INT 01 – 10 KG – DETERGENT PENTRU TAPITERIA AUTO

  102,41 lei ( TVA Incl. 121,87 lei)

  Este un detergent polivalent ce nu formeaza spuma, indicat pentru curatarea scaunelor textile, covoraselor textile si a interiorului autovehiculelor. Formula sa speciala permite indepartearea petelelor si mizeriei din tesuturi, curatand atat pete de origine organica cat si anorganica, reinnoind in acelasi timp culorile. Dupa utilizare lasa un parfum persistent si placut.

 • Sold out

  PERFECT AUTO PS 02 – DETERGENT CONCENTRAT PENTRU PRESPALAREA SI SPALAREA AUTOVEHICOLELOR

  103,90 lei234,00 lei

  Este un detergent spumant lichid de prespalare utilizat pentru exteriorul vehiculelor. Contine elemente ce protejeaza polishul autovehiculelor, fara a deteriora componentele din plastic sau aluminiu. Evaporarea usoara permite utilizarea lui in orice anotimp si in toate conditiile climaterice. Formula lui speciala permite eliminarea rapida a oricarui tip de grasime, sau a petelor de origine minerala.

 • Sold out

  PERFECT AUTO SPE 03 – 5 KG – DETERGENT PENTRU SUPRAFETE DIN PIELE

  122,90 lei ( TVA Incl. 146,25 lei)

  Detergent ideal pentru a hidrata, regenera si proteja suprafetele din piele din interiorul autovehicolelor. Reda elasticitatea suprafelor din piele si datorita continutului de substante naturale , hraneste suprafetele tratate redandu-le caracteristicile naturale initiale.