LINIA SPALATORIE RUFE

Se arată 1–12 din 17 rezultate

 • DINAMIC 1 KG – ADITIV ENZIMATIC DEGRESANT PENTRU ÎNDEPARTAREA PETELOR DE PE RUFE

  19,32 lei ( TVA Incl. 22,99 lei)

  DINAMIC este un aditiv degresant ce se foloseste pentru spalarea manuala sau automata, în combinatie cu detergentul de rufe lichid sau praf. Formula sa bogata în surfactanti si enzime speciale, este în grad sa îmbunatateasca actiunea detergentului. Este eficient si la temperaturi joase si medie (30-60 C) eliminand pete dificile ca si cele de sange, lapte, reziduuri alimentare, grasimi si mizerie organica de pe bumbac si sintetice, atat albe cat si colorate. Are o utilizare larga în spalatorii chimice, spitale, hoteluri, restaurante.

 • Sold out

  WHITE – 8 KG – DETERGENT PROFESIONAL, ENZIMATIC, IGIENIZANT, PENTRU MASINI DE SPALAT HAINE

  50,00 lei ( TVA Incl. 59,50 lei)

  Detergent complet, atomizat, enzimatic, pentru spalrea rufelor în masina de spalat automata. Este special studiat pentru a oferi maxime rezultate la temperature înalte. Cu ajutorul formulei sale deosebite garanteaza rezultate excelente chiar si la 30 ºC . Se utilizeaza pentru 1 kg de rufe 15 grame de WHITE, în caz de rufe foarte murdare se mareste dozajul.

 • SOFT 5 KG – BALSAM CONCENTRAT RUFE

  52,39 lei ( TVA Incl. 62,34 lei)

  Balsam superconcentrat, cu efect antistatic, ofera o textura moale si pufoasa oricarui tesut, evitand formarea mucegaiului pe rufe.

 • PRO-FIT DETA PROTEIN 500 ML

  68,00 lei ( TVA Incl. 80,92 lei)

  Solutie pentru indepartarea petelor de origine organica de pe tesaturi. Indeparteaza petele de: sange, lapte, urina, reziduuri de alimente de natura organica, bere etc. Poate fi utilizat pe aproape toate tipurile de tesaturi.

 • PRO-FIT DETA COLOR 500 ML

  68,00 lei ( TVA Incl. 80,92 lei)

  Solutie pentru indepartarea petelor de tanin, si de pigmenti de pe tesaturi. Indeparteaza petele de: ceai, cafea, vin, fructe etc. Poate fi utilizat pe aproape toate tipurile de tesaturi.

 • PRO-FIT DETA METAL 500 ML

  68,00 lei ( TVA Incl. 80,92 lei)

  Solutie pentru indepartarea petelor de rugina, si petelor de sange vechi prezente pe tesaturi. Poate fi utilizat pe aproape toate tipurile de tesaturi.

 • PRO-FIT DETA MINERAL

  68,00 lei ( TVA Incl. 80,92 lei)

  Solutie pentru indepartarea petelor de rugina, si petelor de sange vechi prezente pe tesaturi. Poate fi utilizat pe aproape toate tipurile de tesaturi.

 • Sold out

  PRO-FIT DETA TINT 500 ML

  68,00 lei ( TVA Incl. 80,92 lei)

  Solutie pentru indepartarea petelor de cerneala, pix, produse de machiaj de pe tesaturi. Poate fi utilizat pe aproape toate tipurile de tesaturi.

 • SHL 4 – 20 KG – BALSAM NEUTRALIZANT, IGIENIZANT PENTRU RUFE

  235,55 lei ( TVA Incl. 280,30 lei)

  Balsam inodor pentru reducerea alcalinitatii tesuturilor. SHL 4 este un aditiv lichid concentrat pentru masini de spalat industriale cu efect dealcalinizant, anti-static si anti-mucegai, prevene  îngalbenirea inestetica fibrelelor. Se foloseste în combinatie cu produsele de SHL.

 • SHL 3 – 25 KG INALBITOR PE BAZA DE CLOR

  236,70 lei ( TVA Incl. 281,67 lei)

  Inalbitor, pe baza de clor, cu efect igienizant, se utilizeaza in combinatie cu produsele de la linia SHL. Este foarte eficace la temperaturi cuprinse intre 40 si 60 de grade Celsius, avand o rapida actiune antibacteriana necesara in spalarea rufelor, garantand rezultate perfecte chiar si in cazurile cele mai dificile.

 • SOFT 20 KG – BALSAM RUFE PARFUM DE TALC

  264,00 lei ( TVA Incl. 314,16 lei)

  Balsam acid, dealcalinizant, parfum placut de talc. Neutralizeza alcalinitatea reziduala, are un efect antistatic si antimucegai, oferind o textura moale si pufoasa tesuturilor. SOFT reduce electricitatea statica de pe haine si din fibrele sintetice ceea ce le face mai usor de calcat, si previne formarea de mucegai pe rufele tinute mult timp în medii umede. Se utilizeaza in combinatie cu produsele de la linia SHL.

 • SHL 5 – 25 KG INALBITOR PE BAZA DE OXIGEN

  294,30 lei ( TVA Incl. 350,22 lei)

  Inalbitor pe baza de oxigen, cu efect dezinfectant. SHL 5 are o eficacitate foarte buna in indepartarea petelor la temperaturi inalte. Putera sa de curatenie si igienizare se bazeaza pe concentratia peroxidului de hidrogen stabilizat, ceea ce il face deosebit de adecvat pentru a fi utilizat în combinatie cu produsele din linia SHL. În timpul ciclurilor de prespalare si de spalare penetreaza si igienizeaza fibrele, subliniind albul fara a altera culorile.

1 2