SPALATORII RUFE

Se arată toate cele 12 rezultate

 • SATURNO CREMA ALBA CU MICROGRANULE PENTRU CURATAREA MAINILOR

  12,50 lei43,50 lei

  Crema de spălare manuală cu microgranule este o cremă concentrată împotriva oricărei murdării încăpățânate. Conține abrazivi inerți micronizați și agenți tensioactivi cu origine din
  plante naturale din surse regenerabile. Lasă mâinile moi și plăcut parfumate.

 • Sold out

  MANUSI NITRIL NEPUDRATE

  22,50 lei45,00 lei
 • Sold out

  MANUSI NITRIL NEPUDRATE NEGRE

  29,50 lei ( TVA Incl. 35,11 lei)

  Manusile de nitril sunt destinate industriei medicale, cosmetice dar si altor industrii precum: service auto, industria alimentara, chimica, fast food-uri, saloane de tatuaj, etc.

  Manusile sunt confectionate din nitril, sunt nepudrate, sunt ambidextre, au protectie chimica si o rezistenta superioara manusilor de latex. Sunt ideale pentru persoanele cu alergii la pudra de talc,la latex sau alte alergii. Manusile de nitril sunt foarte apreciate de clientii finali din industria medicala.

 • WHITE – 8 KG – DETERGENT PROFESIONAL, ENZIMATIC, IGIENIZANT, PENTRU MASINI DE SPALAT HAINE

  50,00 lei ( TVA Incl. 59,50 lei)

  Detergent complet, atomizat, enzimatic, pentru spalrea rufelor în masina de spalat automata. Este special studiat pentru a oferi maxime rezultate la temperature înalte. Cu ajutorul formulei sale deosebite garanteaza rezultate excelente chiar si la 30 ºC . Se utilizeaza pentru 1 kg de rufe 15 grame de WHITE, în caz de rufe foarte murdare se mareste dozajul.

 • PRO-FIT DETA PROTEIN 500 ML

  68,00 lei ( TVA Incl. 80,92 lei)

  Solutie pentru indepartarea petelor de origine organica de pe tesaturi. Indeparteaza petele de: sange, lapte, urina, reziduuri de alimente de natura organica, bere etc. Poate fi utilizat pe aproape toate tipurile de tesaturi.

 • PRO-FIT DETA COLOR 500 ML

  68,00 lei ( TVA Incl. 80,92 lei)

  Solutie pentru indepartarea petelor de tanin, si de pigmenti de pe tesaturi. Indeparteaza petele de: ceai, cafea, vin, fructe etc. Poate fi utilizat pe aproape toate tipurile de tesaturi.

 • PRO-FIT DETA METAL 500 ML

  68,00 lei ( TVA Incl. 80,92 lei)

  Solutie pentru indepartarea petelor de rugina, si petelor de sange vechi prezente pe tesaturi. Poate fi utilizat pe aproape toate tipurile de tesaturi.

 • PRO-FIT DETA MINERAL

  68,00 lei ( TVA Incl. 80,92 lei)

  Solutie pentru indepartarea petelor de rugina, si petelor de sange vechi prezente pe tesaturi. Poate fi utilizat pe aproape toate tipurile de tesaturi.

 • PRO-FIT DETA TINT 500 ML

  68,00 lei ( TVA Incl. 80,92 lei)

  Solutie pentru indepartarea petelor de cerneala, pix, produse de machiaj de pe tesaturi. Poate fi utilizat pe aproape toate tipurile de tesaturi.

 • SUPORT ROLA INDUSTRIALA PENTRU PODEA

  89,00 lei ( TVA Incl. 105,91 lei)

  Suport rolă industrială pentru podea dotat cu lamă zimțată pentru tăierea hartiei.

  Suportul este ușor de manevrat datorita cadrului. Confecționat din oțel vopsit alb.

  Dimensiuni 92 cm x 46 cm

 • SOFT 20 KG – BALSAM RUFE PARFUM DE TALC

  264,00 lei ( TVA Incl. 314,16 lei)

  Balsam acid, dealcalinizant, parfum placut de talc. Neutralizeza alcalinitatea reziduala, are un efect antistatic si antimucegai, oferind o textura moale si pufoasa tesuturilor. SOFT reduce electricitatea statica de pe haine si din fibrele sintetice ceea ce le face mai usor de calcat, si previne formarea de mucegai pe rufele tinute mult timp în medii umede. Se utilizeaza in combinatie cu produsele de la linia SHL.

 • OSMAFIN APPRETEX 20 KG

  355,00 lei ( TVA Incl. 422,45 lei)

  Apret natural lichid pe baza de amidon pentru tesaturi din bumbac. Are un efect foarte bun chiar si in cicluri de spalare scurte. Nu pateaza tesaturile colarate, nu lasa reziduuri la calcat. Poate fi folosit si in apa dedurizata.