MASINI AUTOMATE PENTRU CURATENIE

Se arată toate cele 4 rezultate

 • MASINA DE SPALAT PARDOSELI 350E MINISPEED

  8.528,00 lei ( TVA Incl. 10.148,32 lei)

  Masina de spalat pardoseli 350E MINISPEED a fost proiectata special pentru curatarea si spalarea spatiilor industriale, comerciale, receptii, hoteluri, restaurante, depozite, birouri etc. Este un model compact, econom, comod în utilizare, spala excelent suprafete de dimensiuni mici si medii. Este sigur în utilizare si foarte usor manevrabil.  Întretinerea tehnica este simpla, pentru ca chiar si personalul fara experienta sa poata executa operatiunile necesare legate de întretinerea acestei masini. Alimentare 230 V.

 • MASINA DE SPALAT PARDOSELI 430 BIGLIA PE BATERIE

  13.717,00 lei ( TVA Incl. 16.323,23 lei)

  Masina de spalat pardoseli 430 BIGLIA se utilizeaza pentru spalarea si curatarea suprafetelor din spatii comerciale, receptii, hoteluri, restaurante, depozite, birouri etc. Este potrivita precum si pentru spalrea tuturor tipurilor  de pardoseli industriale. Masina este actionata de un motor electric, fapt ce ofera practic posibilitati nelimitate de utilizare a acestui tip de masina, în orice conditii. Acest dispozitiv se caracterizeaza prin fiabilitate în exploatare gratie utilizarii unor tehnologii de ultima generatie si a elementelor componente supuse la numeroase teste de rezistenta la conditiile de lucru.

 • MASINA DE SPALAT PARDOSELI CU OPERATOR LA BORD – MODEL 660 SPARTACUS

  38.783,00 lei ( TVA Incl. 46.151,77 lei)

  Masina de spalat pardoseli cu operator la bord 660 SPARTACUS se utilizeaza pentru spalarea si curatarea suprafetelor din spatii comerciale, depozite, spatii de productie, spatii industriale, depozite etc. Este potrivita pentru spalarea tuturor tipurilor  de pardoseli industriale si comerciale de dimensiunii medii si mari. Masina este actionata cu usurinta de operator, comenzile sunt simple si intuitive ceea ce o face usor de folosit. Usurinta in folosire, autonomia de lucru ridicata, spatiul redus de manevra necesar ofera practic posibilitati nelimitate de utilizare a acestui tip de masina, în orice conditii. Acest dispozitiv se caracterizeaza prin fiabilitate în exploatare gratie utilizarii unor tehnologii de ultima generatie si a elementelor componente supuse la numeroase teste de rezistenta la conditiile de lucru. Este alegere perfecta intre perfomanta si cost.

 • MASINA DE SPALAT PARDOSELI CU OPERATOR LA BORD – MODEL 1000 MAGNUM

  98.660,00 lei ( TVA Incl. 117.405,40 lei)

  Masina de spalat pardoseli cu operator la bord 1000 MAGNUM este un produs de top ce se utilizeaza pentru spalarea si curatarea suprafetelor din spatii comerciale, depozite, spatii de productie, spatii industriale, depozite etc. Este potrivita pentru spalarea tuturor tipurilor  de pardoseli industriale si comerciale de dimensiunii mari si foarte mari. Masina este actionata cu usurinta de operator, comenzile sunt simple si intuitive ceea ce o face usor de folosit. Usurinta in folosire, autonomia de lucru ridicata, spatiul redus de manevra necesar ofera practic posibilitati nelimitate de utilizare a acestui tip de masina, în orice conditii. Acest dispozitiv se caracterizeaza prin fiabilitate în exploatare gratie utilizarii unor tehnologii de ultima generatie si a elementelor componente supuse la numeroase teste de rezistenta la conditiile de lucru. Este alegere perfecta intre perfomanta, randament orar si cost.