Livrare

LIVRARE

Comanda dumneavoastra va va fi livrata la adresa pe care ne-ati indicat-o in momentul efectuarii comenzii.

In cazul in care adresa de livrare este diferita fata de adresa de facturare, consumatorul trebuie sa furnizeze datele corecte ale celor doua adrese atunci cand efectueaza comanda.

In cazul in care informatiile furnizate sunt eronate sau incomplete, provocand astfel imposibilitatea livrarii de catre curier, o a doua livrare va fi efectuata odata returnarea coletului (coletelor) de catre curier catre www.deterlife.ro iar costurile acestei noi livrari vor fi suportate de catre consumator.

Livrare este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 Lei fara TVA. Livrarea este gratuita pentru locatiile acoperite de reteaua Urgent Curier, fara kilometri suplimetari. Reteua de acoperire este disponibila la adresa web http://www.urgentonline.ro/pdffiliale.aspx

In cazul comenzilor care nu ajung la suma minima, pentru care se asigura transportul gratuit, atat cat si a comenzilor pentru locatiile cu kilometri suplimentari, consumatorul va fi informat telefonic asupra costurilor de transport, care vor fi suportate de catre acesta la livrare.

La receptionarea comenzii, consumatorul trebuie sa verifice bonul de livrare si starea marfii livrate. In cazul in care marfa livrata este deteriorata sau incompleta, clientul va trebui sa inscrie pe documentele de transport detalii clare, precise si complete si sa trimita o scrisoare recomandata, societatii S.C. DETERLIFE S.R.L. cu confirmare de primire, in termen de 3 zile de la primirea marfii.

LIVRAREA STANDARD

Comanda dumneavoastra va va fi livrata in termen intre 24 si 48 de ore prin Urgent Curier. Comenzile primite pe site sambata si duminica, precum si in sarbatorile legale, vor fi procesate in prima zi lucratoare dupa acestea.

S.C. DETERLIFE S.R.L. va depune toate diligentele pentru a respecta termenele de livrare mentionate pe site. Totusi, nu putem fi considerati responsabili de eventuale intarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre un tert sau de catre consumator sau de o cauza imprevizibila si insurmontabila precum cazul de forta majora.

In cazul nereceptionarii coletului in cadrul termenelor indicate, vom demara o ancheta impreuna cu societatea de curierat si care ar putea sa dureze cateva zile. Pe parcursul acestei perioade, nicio returnare a costurilor nu va putea fi efectuata.

La primirea comenzii, va recomandam sa verificati conformitatea produselor livrate cu cele comandate si sa indicati, daca este cazul, pe documentele de livrare si sub semnatura, orice neregula remarcata.

Va recomandam sa adresati, prin scrisoare recomandata, societatii S.C. DETERLIFE SRL sau pe adresa: office@deterlife.ro orice defect al produselor observat la data livrarii.

Returnarea produselor va fi acceptata numai in cazul produselor pastrate in forma initiala si reintroduse in ambalajul in care au fost livrate, impreuna cu accesoriile si instructiunile de utilizare. Costurile legate de returnarea produselor sunt acoperite de catre Consumator.