Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII, POLITICA DE CONFIDENTIALITATEPreambul

Conditiile generale de vanzare descrise mai jos, se refera la relatiile contractuale intre orice utilizator al site-ului www.deterlife.ro si societatea comerciala S.C. DETERLIFE S.R.L., al carui sediu se afla in Romania, Reghin, str. Salciilor, nr. 1 si avand CUI : 24324462.

Aceste Conditii Generale de Vanzare sunt singurele aplicabile si inlocuiesc orice alte conditii, cu exceptia derogarilor prealabile, exprese sau scrise.

DETERLIFE S.R.L poate modifica de o maniera punctuala unele dipozitii din cadrul conditiilor generale, astfel, este necesar ca acestea sa fie citite sau recitite inainte de orice vizita pe site-ul www.deterlife.ro al societatii DETERLIFE S.R.L. Aceste modificari se aplica incepand cu publicarea lor online si nu se pot aplica contractelor incheiate anterior acestei publicari. Fiecare cumparatura efectuata pe site este supusa conditiilor generale aplicabile la data efectuarii comenzii. Consideram ca prin validarea comenzii dumneavoastra pe site-ul www.deterlife.ro ati citit, sunteti de acord si acceptati conditiile noastre generale de vanzare.

Prin accesarea site-ului, va angajati sa respectati atat Conditiile Generale cat si Conditiile de Utilizare inscrise. Aceste Conditii generale de vanzare sunt accesibile in orice moment prin intermediul site-ului www.deterlife.ro in format digital permitand imprimarea acestora astfel incat consumatorul sa le poata reproduce sau salva. S.C. DETERLIFE S.R.L. se angajeaza sa respecte toate prevederile Codului Consumatorului in ceea ce priveste vanzarea de bunuri la distanta.

Preturile

Preturile sunt afisate in RON fara TVA si cu TVA inclus si fara costurile de transport pe care le implica.

Produsele societatii DETERLIFE S.R.L. sunt supuse taxei pe valoare adaugata din Romania. Preturile pot fi modificate oricand.

Comanda

Consumatorul ce doreste sa achizitioneze un produs il poate adauga, daca il doreste, la cosul de cumparaturi care va putea contine si alte articole pe care insusi consumatorul le va fi selectat si plasat in cosul de cumparaturi. Atunci cand consumatorul doreste finalizarea comenzii, acesta poate da click pe Finalizare Comanda. La click pe Finalizare Comanda, consumatorul este directionat catre o pagina care ii afiseaza o recapitulare a tuturor articolelor ce vor fi prezente in comanda si care ii da posibilitatea sa stearga articolele care figureaza in cosul de cumparaturi dar pe care nu le mai doreste. Consumatorul poate de asemenea, sa anuleze procedura si sa revina la cosul de cumparaturi fara sa fi validat comanda. Daca recapitularea continand preturile produselor si costurile de transport anuntate pe site-ul www.deterlife.ro ii convin, consumatorul poate sa introduca informatiile de livrare si de facturare, fiind apoi directionat catre o pagina de confirmare a comenzii.

Odata validata comanda, site-ul va trimite consumatorului o recapitulare a acesteia prin posta electronica (email), recapitulare ce va contine detaliile articolelor comandate, pretul total cu TVA incluzand costurile de livrare si timpul de livrare prevazut. Un apel telefonic va fi efectuat pentru o validare verbala a comenzii, si o informare a consumatorului asupra produselor care momentan nu sunt pe stoc. In cazul comenzilor care nu ajung la suma minima, pentru care se asigura transportul gratuit, consumatorul va fi informat telefonic asupra costurilor de transport, care vor fi suportate de catre acesta la livrare. Plata comenzii se va face prin ramburs la livrare, catre firma de curierat ce va livra produsul si va fi imputernicita sa recupereze suma datorata.

Produsele sunt însotite de factura, declaratie de conformitate. Documentatia produselor,fisa de securitate, aviz de la Ministerul Sanatatii, acolo unde este cazul se poate descarca de pagina fiecarui produs.

Orice reziliere sau modificare a unei comenzi ceruta de catre cumparator nu va fi luata in considerare decat in conditiile in care plata nu a fost efectuata.

Disponibilitate

Produsele S.C. DETERLIFE S.R.L., care sunt marcate cu DISPONIBIL LA COMANDA, nu sunt momentan pe stoc. Acestea se pot comanda, caz in care, clientul va fi informat intr-un interval de 5 zile telefonic sau prin mail, asupra termenului de livrare si in cazul in care clientul este de acord cu acesta, se va emite o factura proforma pentru a putea face plata in avans. Plata prin transfer bancar se poate face in contul nr RON – RO26RZBR0000060012068471, deschis la Banca RAIFFEISEN din REGHIN- AGENTIA SILVA.

Plata

Plata se efectueaza prin ramburs la livrare catre firma de curierat, dupa confirmarea telefonica a comenzii de catre un reprezentant comercial al societatii SC DETERLIFE S.R.L, exceptie facand cazul in care plata s-a facut in avans prin ordin de plata.

Consumatorul declara a fi in posesia tuturor autorizarilor necesare pentru utilizarea modului de plata pe care l-a ales la validarea comenzii sale.

Societatea S.C. DETERLIFE S.R.L. isi rezerva dreptul de la refuza o comanda sau de a efectua o livrare venind din partea unui utilizator cu care a existat un litigiu anterior cu privire la efetuarea platii unei comenzi precedente. De asemena se poate refuza o comanda si in cazul care: nu avem pe stoc produsul comandat si cantitatea comandata este mult prea mica pentru acel produs, plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii prin transfer bancar, a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului, nu sunteti eligibil pentru a face o comanda aveti sub varsta legala, etc.

Consumatorul este printre altele anuntat ca site-ul www.deterlife.ro poate proceda la analiza si/sau la verificarea comenzilor efectuate pentru a lupta impotriva fraudei si in acest caz isi rezerva posibilitatea de a cere consumatorului orice justificativ pe care il va considera util. S.C. DETERLIFE S.R.L. isi rezerva de asemenea dreptul ca la sfarsitul acestei proceduri de verificare de a suspenda sau anula orice comanda sau livrare, chiar si in cazul unei autorizari de plata emisa de organele financiare respective, in cazul in care aceasta analiza si.sau verificare ar putea lasa urme de indoiala asupra caracterului fraudulos al comenzii in raport cu un tert.

S.C. DETERLIFE S.R.L. nu va fi in niciun caz responsabila in caz de utilizarea frauduloasa a oricarui mijloc de plata si care nu a fost detectat de catre aceasta procedura de analiza si/sau de verificare.

Promotii si concursuri

S.C. DETERLIFE S.R.L. stabileste singura regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Returnarea produselor

Cu S.C. DETERLIFE S.R.L. beneficiati de 10 zile ferme prevazute de Legea Cosumatorului pentru a ne returna un produs care nu va satisface. In aceasta perioada puteti returna produsul asumand costurile de curierat impreuna cu factura primita.

Vor fi acceptate numai produsele a caror stare nu a fost alterata, si intelegem prin aceasta : starea de origine si in ambalajul in care au fost livrate. Orice produs stricat sau al carui ambalaj original va fi fost deteriorat mai mult decat printr-o simpla deschidere, nu va fi rambursat.

Produsele livrate trebuie sa fie retrimise catre S.C. DETERLIFE S.R.L. pe costurile si responsabilitatea consumatorului care se obliga de asemenea sa se asigure ca transportarea acestuia(acestora) se va face astfel incat sa nu afecteze starea produsului, in ambalajul original.

In conditiile in care un produs este returnat respectand cele stipulate mai sus, site-ul www.deterlife.ro va returna suma corespunzand produselor comandate exceptand costurile de transport antrenate de catre livrare, in urmatoarele 15 zile de la receptionarea produselor. Nicio returnare a sumelor nu va putea fi facuta daca starea produselor nu este intacta.

Termenele anuntate mai sus incep din momentul receptionarii comenzii. Acest drept de retractare se exerseaza fara penalizari cu exceptia costurilor de expediere a sumelor de bani datorate consumatorului. Costurile de expediere vof fi suportate de catre consumator si se vor achita direct firmei de curierat, in momentul ridicarii banilor. S.C. DETERLIFE S.R.L. va face tot posibilul pentru a returna sumele datorate cat mai repede posibil, cu respectul celor mentionate mai sus.

Protectia Datelor cu Caracter Personal

Informatiile pe care ni le comunicati sunt indispensabile pentru tratarea si livrarea comenzilor precum si pentru emiterea facturilor. Absenta acestor informatii poate antrena anularea comenzii dumneavoastra. Prin inscrierea pe site-ul www.deterlife.ro va angajati sa ne furnizati informatii corecte si valabile. Comunicarea de informatii false este contrara tuturor conditiilor generale mentionate mai sus precum si conditiilor de utilizare prezente pe site.

Pentru societatea SC DETERLIFE SRL, respectul vietii private si protectia datelor cu caracter personal ale persoanelor care acceseaza site-ul sau site-urile firmei este sunt primordiale. In acest cadru, SC DETERLIFE SRL se angajeaza sa colecteze si sa trateze datele pe care le oferiti conform legii nr. 677/2000 si in special conform conditiilor pe care le definim mai jos :

I. DOMENII DE APLICARE
Politica de Confidentialitate inscrisa mai jos se aplica datelor personale inregistrate de catre SC DETERLIFE SRL in cadrul serviciilor furnizate prin intermediul site-urilor internet ale marcilor pe care firma le comercializeaza denumite in continuare « site-uri ». Aceasta include datele cu caracter personal colectate online pe site-urile nostre internet sau pe paginile oficiale gazduite de catre diferitele retele sociale, sau de catre aplicatiile mobile internet editate de catre SC DETERLIFE SRL. Aceasta politica nu se aplica informatiilor colectate prin intermediul site-urilor terte, ale platformelor sau aplicatiilor terte care nu se gasesc sub controlul societatii.

II. COLECTAREA DATELOR DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL
La accesarea site-urilor noastre internet, SC DETERLIFE SRL poate sa va solicite anumite informatii ce va privesc pentru a va putea identifica si pentru a va putea propune servicii sau produse personalizate sau pentru a ameliora calitatea site-ului internet si pentru a fi cat mai aproape de nevoile utilizatorilor sai. Astfel, date nominative (nume, prenume, adresa, … ) sau ne-nominative (preferinte, informatii favorite, …) vor putea sa va fie solicitate la :
Inregistrarea unei comenzi
Crearea unui cont
Inregistrarea solicitarii dumneavoastra de informatii
Inregistrarea contributiei dumneavoastra pe site-uri
Inscrierea dumneavoastra la newsletter sau la operatiunile promotionale organizate de catre SC DETERLIFE SRL.
Inregistram numai datele cu caracter personal pe care doriti sa ni le furnizati si de care avem nevoie pentru a duce la bun sfarsit serviciul solicitat de dumneavoastra sau pentru a putea raspunde solicitarilor pe care ni le-ati formulat. Puteti oricand refuza de a oferi consimtamantul pentru colecatarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Totusi, va informam ca accesul la anumite activitati ale site-urilor noastra va putea fi restrans. Intr-adevar, anumite informatii care va privesc vor fi comunicate obligatoriu pentru ca sa puteti sa accesati serviciul respectiv. Informatiile cu caracter obligatoriu sunt semnalate printr-un asterisc sau prin orice alt mijloc.

III. MODALITATEA DE UTILIZARE A INFORMATIILOR CU CARACTER PERSONAL
Informatiile cu caracter personal colectate prin intermediul site-urilor nostre sunt destinate exclusiv societatii SC DETERLIFE SRL si nu vor fi sub nicio forma transmise tertilor. Numai angajatii societatii SC DETERLIFE SRL sau personalul autorizat al agentiilor care gestioneaza anumite actiuni in contul societatii SC DETERLIFE SRL (administrarea site-ului de internet, gestiunea de jocuri si concursuri, trimiterea de comunicari) vor putea accesa informatiie dumneavoastra. Aceste entitati vor fi bligate sa respecte confidentialitatea informatiilor si sa nu le utilizeze in nicio alta misiune decat cele ce le sunt increditate de catre societatea SC DETERLIFE SRL. Informatiile colectate vor fi conservate pe o durata de timp rezonabila in functie de finalitatea acestora fara sa poata depasi o durata de 10 ani incepand cu data la care au fost colectate sau data ultimului contact pe care il aveti cu societatea si vor putea fi sterse oricand la cererea dumneavoastra.

IV. PROTECTIA MINORILOR
SC DETERLIFE SRL nu solicita si nici nu inregistreaza deliberat datele cu caracter personal furnizate de catre sau cu privire la persoanele minore fara autorizarea reprezentatilor legali ai acestora. SC DETERLIFE SRL isi interzice sa comercializeze produsele sale persoanelor minore. Daca sunt colectate date ale unei persoane minore, reprezentantul legal al persoanei va putea intra in contact cu serviciul clienti, conform articolului VIII de mai jos, pentru a solicita stergerea acestor date.

V. SECURITATE
Ne angajam sa pastram confidentialitatea datelor personale pe care ni le comunicati in momentul in care utilizati site-urile noastre. In acest sens vom asigura masuri optimale de securitate impotriva pierderii, utilizarii eronate sau alterarii informatiilor primite din partea dumneavoastra. Solicitam prestatarilor nostri de servicii tehnice ce vor fi in pozitia de a trata informatiilor dumneavoastra cu caracter personal de a actiona in aceeasi maniera. Astfel, accesul la informatiile dumneavoastra este restrans si nu este permis decat angajatilor sau prestatarilor nostri daca este nevoie. Va reamintim pe aceasta cale ca va revine sarcina de a lua toate masurile de securitate necesare pentru protectia calculatorului dumneavoastra, a informatiilor si programelor software instalate pe acesta impotriva virusilor informatici in circulatie pe internet.

VI. COOKIES
Acest articol este consacrat policitii noastre in materie de « cooki-uri ». Prin intermediul informatiilor pe care le vom furniza la acest capitol veti putea afla mai multe detalii asupra originii si utilizarii informatiilor de navigare comunicare cu ocazia accesarii site-ului nostru si asupra drepturilor dumneavoastra. Aceasta Politica este deci importanta pentru dumneavoastra intrucat doriti sa aveti o experienta pozitiva la utilizarea site-ului nostru si pentru noi in acelasi timp, intrucat dorim sa raspundem intr-o maniera precisa si completa eventualelor intrebari pe care le-ati putea avea si sa tinem cont de dorintele pe care le formulati.

(a) COOKIE-urile pe care le folosim pe site-ul nostru Cooki-urile pe care le folosim sunt utilizate in scopurile descrise mai sus sub rezerva parametrilor speciali pe care i-ati configurat la instalarea programului de navigare pe care il folositi. Cooki-urile pe care le folosim ne permit :
Sa stabilim statistici asupra volumului de frecventare a site-ului si sa masuram audienta rubricilor si continutului vizitat pentru a ne permite ameliorarea ergonomiei site-ului si serviciilor pe care le oferim.
Sa adaptam prezentarea site-urilor noastre conform preferintelor de afisare setate pe calculatorul dumeavoastra (rezolutia de afisare, sistem de exploatare utilizat, etc) atunci cand vizitati site-urile noastra.
Sa memorizam informatiile relative la un formular pe care l-ati completat pe site-ul nostru
Sa va permita sa accesati la spatiile rezervate si personale pe site-urile noastre precum contul dumneavoastra, gratie unor nume de utilizator, parola sau unor informatii pe care ni le-ati incredintat anterior.

(b) ACORD pentru COOKI-uri Inregistrarea unui cookie intr-un terminal este in preponderent subordonata dorintei utilizatorului pe care acesta o poate exprima si modifica in orice moment si gratuit prin intermediul parametrilor care ii sunt pusi la dispozitie in softul de navigare pe internet pe care il foloseste. Daca acceptati in cadrul softului de navgare inregistrarea de cookie-uri, acestea vor fi stocate temporar intr-un spatiu dedicat de pe calculatorul dumneavoastra. Acestea vor fi lizibile numai de catre site-ul care le-a emis.

(c) Plugin-uri sociale si cookie-urile Tertilor Site-urile noastre internet pot utiliza plugin-uri (« plugins ») folosite de catre retelele sociale (facebook.com, youtube.com, googleplus , twitter, etc). Plugin-urile pot fi identificate cu ajutorul logo-ului retelei respetive. Plugin-urile va permit sa insemnati aceste pagini in Favorite si sa le impartasiti cu alti utilizatori ale retelelor sociale. Atunci cand vizitati o pagina pe site-urile noastre internet care contine Plugin-uri, navigatorul stabileste o conexiune directa cu serverele retelelor sociale. Plugin-urile integrate indica retelei sociale ca ati accesat pagina respectiva pe site-urile noastre internet. Daca sunteti conectat déjà la reteaua sociala, vizita dumneavoastra poate sa va fie asociata contului pe care il aveti in reteaua sociala respectiva. Daca interactionati cu PLaginurile, spre exemplu, dand click pe butonul « Imi place » sau « LIKE » al retelei FaceBook sau publicand un comentariu, informatia corespeunzatoare este direct transmisa de catre navigatorul dumneavoastra retelei sociale si poate fi stocata de catre aceasta. Chiar daca nu sunteti conectat(a) la reteaua sociala, exista posibilitatea ca plugin-urile sa transmita adresa dumneavoastra IP retelei sociale. Nu avem niciun control asupra procedeului folosit de tratare a datelor de catre retelele sociale astfel ca, pentru a va cunoaste drepturile in aceasta privinta si pentru a va putea parametrea optiunile pentru o protectie optima a confidentialitatii, va rugam sa consultati politica de confidentialitate a site-ului internet al retelei sociale folosite.

(d) Refuzul de cookie-uri Va informam ca puteti oricand sa va opuneti inregistrarii « cookie-urilor » configurandu-va navigatorul astfel : Internet Explorer™ : http://windows.microsoft.com/ro-RO/windows-vista/Block-or-allow-cookies, Safari™ : http://docs.info.apple.com/article.html?path=Safari/3.0/fr/9277.html, Chrome™ : http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=fr&hlrm=en&answer=95647, Firefox™ : http://support.mozilla.org/ro/kb/activarea-si-dezactivarea-cookie-urilor, Opera™ : http://help.opera.com/Windows/10.20/en/cookies.html In cazul in care folositi versiuni ale navigatoarelor diferite de cele specificate mai sus, va rugam sa consultati fisierele de Ajutor sau Help sau manualul de utilizare. Prin modificarea configurarii navigatorului dumneavoastra aveti optiunea de a accepta toate cookie-urile, sa fiti avertizat(a) atunci cand un cookie este activat sau sa respingeti toate cookie-urile. (puteti de asemenea sa consultati rubrica de ajutor a navigatorului dumneavoastra pentru mai multe informatii) Totusi, in eventualitatea in care calculatorul dumneavoastra refuza cookie-urile, este posibil ca anumite pagini ale acestui site sa nu mai functioneze corespunzator sau ca anumite servicii sa nu va mai fie accesibile.

VII. DREPTUL DE ACCES, DE RECTIFICARE SI DE RETRACTARE
Dispuneti de un drept de acces, de rectificare si de retractare a datelor care va privesc si pe care il puteti oricand exercita trimitand un email la office@deterlife.ro sau in scris, mentionand numele dumneavoastra, prenumele, adresa completa si eventual numarul de client la adresa : SC DETERLIFE SRL, Str. Iernuteni, Nr. 162-164 , Reghin, Judet Mures.